Mød
Håndværk og kvalitet
Hvem er Sebago?
Sebago blev grundlagt i 1946 af de tre venner Daniel J. Wellehan, Sr., William Beaudoin og Joseph Cordeau, alle tre født og opvokset i New England. Den første sko de lancerede var en håndsyet penny loafer. Sebagos penny loafer var inspireret af den populære indianske mokkasin og viste for første gang firmaets patenterede måde at sætte sålen, randen og overlæderet sammen på.

Det var en stor succes. Med stærkt udgangspunkt i kvalitet og stil ekspanderede Sebago hurtigt. I 1954 rundede de produktionen af deres sko nr. 1.000.000, og Sebagos sko blev solgt i de største amerikanske stormagasiner. Gennem 1950’erne og 1960’erne udvidede Sebago deres kollektion med nye modeller til kvinder og begyndte at eksportere til udlandet.

I 1970 lancerede Sebago deres til dato mest genkendelige sko: den ikoniske ”Dockside” sejlersko. Kendt for den håndsyede mokkasin-konstruktion, skridsikre gummisål og rustfri eyelets er Docksides stadig en ikonisk silhouette, der bæres af både mænd, kvinder og børn.
Gå på opdagelse
SE VORES BRANDS
Bliv klogere på historien
HVEM ER ATC FOOTWEAR?
”Skomager bliv ved din læst” lyder et velkendt ordsprog, der udover den umiddelbare relevans for vores branche, også siger noget om os som virksomhed: Vi beskæftiger os med det vi er gode til, og vi dyrker ikke forandringen bare for forandringens egen skyld.